Programma Rhodos

Dag 1

Kom je na de vlucht in het hotel even inchecken, koffers naar de kamer en dan wachten we op je in de gezellige loungehal en krijg je een  introductie over de komende workshop deze week.

Rond 15.00 uur beginnen we met de 1e workshop zang (introductie en afstemming) leer de eigenheid van je stem, je klankkleur en je mogelijkheden te ontdekken

Dag 2

Na een nacht lekker geslapen te hebben  beginnen we om ongeveer 10.00 uur met de 2e workshop Zang (samenzang en harmonie) en beginnen we met het instuderen van een aantal leuke liedjes voor onze optredens.
Ongeveer drie uur later ben je vrij om te doen wat je wilt met een zee aan mogelijkhede

Privé zangles/coaching

  Dag 3

  In de ochtend na ons ontbijt starten we onze 3e workshop zang (de verschillende zangtechnieken)

  • Privé zangles/coaching

  Dag 4

  Na het ontbijt starten we om ongeveer 11.00 uur met de 4e workshop zang (jouw rol als zanger). We gebruiken muziekinstrumenten als metafoor om je eigen unieke rol als zanger te ontdekken. Ben je een fijngevoelige viool die goed kan samenwerken of een initiatiefrijke trompet die de boel op stelten kan zetten? Ben je de betrouwbare contrabas die liever werkt dan praat of het extraverte drumstel die zijn eigen weg gaat en niet bang is voor een risico? Met humor en groepsoefeningen krijg je inzicht in je eigen rol asl zanger of in je koor die je kunt inzetten voor het collectief. 

  • privé zangles/coaching

  Dag 5

  Rond 11.00 uur brengt de 5e workshop zang (ritme en expressie) ons in beweging. Wat is eigenlijk ritme? Het is een specifieke herhaling van accenten in de tijd of ruimte in een bepaald patroon of regelmaat. Het is een belangrijk aspect van muziek, kunst, architectuur en poëzie, maar ook in het dagelijks leven als bijvoorbeeld het dagritme. We gaan ervaren hoe we onze stem en lichaam kunnen gebruiken om ritme te maken. Het wordt een swingende, ondeugende en lawaaierige workshop!

  • Privé zangles/coaching

  Dag 6

  Voor degene die dat willen  vertrekken we vroeg in de ochtend met de taxi naar Kamiros Scala waar de boot maar Halki (Chalki) op ons ligt te wachten voor een heerlijke boottocht en een onvergetelijke dag op het pitoreske eilandje. Eenmaal in Halki zoeken gaan we naar een heerlijk strandje waar we onze 6e workshop zang starten (Het overbrengen van de boodschap).

  Dag 7

  Na het ontbijt word je meegenomen naar de 7e workshop zang (de keuken van de koordirigent)Wat is het leukste in zijn beroep, waar loopt hij tegen aan en wat betekent dat armengezwaai nu allemaal? Je krijgt de unieke mogelijkheid om zelf eens voor het koor te staan en te dirigeren! We beloven je dat dit een intense beleving wordt.

  In de middag zijn onze optredens op diverse locaties in de oude stad van Rhodos gepland.


  Dag 8

  Ontbijt en transfer naar de luchthaven Diagoras. waar we afscheid van elkaar en van Rhodos nemen.

  Wil je mee met deze fantastische onvergetelijke reis schrijf je dan direct in, of stel je vragen als je meer wilt weten via ons contact formulier, of bel even, we staan je graag te woord.

  Muzikale groet,