Over ons


André

Is dirigent, musicus en zanger en bespeelt diverse muziekinstrumenten.

André speelde en zong in Nederland en het buitenland, waaronder Griekenland.

In Nederland heeft hij op honderden feesten gespeeld en stond met zijn band in de top 5 van coverbands van ons land.

Op latere leeftijd is André  dirigentenopleidingen gaan volgen in Alkmaar en Utrecht en begon hij naast het musiceren met zijn band koren te begeleiden.

Zijn zangopleiding  volgde André diverse zangdocenten waaronder Trudy Labij, het Vocal Instituut Nederland onder leiding van Renée Harp. En bij de Finse zangdocente Kaija Kivioja die ook een groot gedeelte van de zanglessen op Rhodos voor haar rekening neemt.

Zijn passie voor de muziek en voor zijn favoriete land Griekenland heeft André in 2016 gecombineerd door mensen (gasten) workshops zang en muziek aan te bieden op het prachtige eiland Rhodos.

Kaija

Is sinds 2000  zang docent aan het conservatoirium in Helsinki, Joensuu en Jyvaskyla in Finland.
haar specialisme is het opleiden van zangdocenten. 

Didactiek is een groot gedeelte van haar werk.

Daarnaast is Kaija zelf een ervaren zangeres en heeft ze jaren op professioneel niveau gezongen in  operakoren, nachtclubs en cruiseschepen.

Kaija was coach van diverse professionele musical zangers en zangeressen en coachte deelnemers  bij de voice van Finland, X factor en Idols.

Ook had Kaija in de jaren 90 zelf drie nummer 1 radio hits in Finland.

Kaija zal een groot gedeelte van de zanglessen op Rhodos voor haar rekening nemen. Ze is als geen ander in staat om het beste uit de deelnemers te halen en hun optimaal te helpen met het beheersen van hun stem.  Je krijgt zanglessen van een hoog niveau en zangtips die echt op jou stem van toepassing zijn.